Jagiellonia Bialystok-Shakhtar Lounas 1: 2. Valmentaja Irinej mutisi: tapa, jolla menetimme maaleja, ei ole hyväksyttävä

Ensimmäisen puoliajan pelitavasta minun on oltava hiljaa, mutta en voi, koska minun on sanottava muutama sana. Tapa, jolla päästimme maaleja, ei ole hyväksyttävä”, jagielloni Bialystokin päävalmentaja Ireneusz Bemroth arvioi lehdistötilaisuudessa ottelun 1-2-tappion jälkeen Shakhtar lounaalla. Koko viikon olemme treenanneet motivaatiota ja kuntouttaneet itseämme viimeiseen otteluun. Nämä maalit myönnimme olivat sellaisia lahjoja, että ei ole varaa tällä tasolla. Hukattujen maalien jälkeen oli painetta, hulluutta, eikä jokainen urheilija halunnut ottaa vastuuta pallosta ensimmäisellä puoliajalla, koska pelaajat näkivät, että ottelu meni huonosti, Keltapunaisten valmentaja sanoi. Halusimme kääntää kokouksen suunnan toisessa osassa. Luulin, että pystymme tässä ottelussa paitsi vetämään, myös voittamaan. Voi harmittaa, että toisen osan alussa tehtyä maalia ei tunnustettu. Myöhemmin toisella puoliajalla löimme päät seinään, teimme maalin jatkuvan syötön jälkeen, mutta se ei riittänyt. Jotain pitää muuttaa”, valmentaja lisäsi mutisten.

Konferenssissa pohdittiin heikkoja ja, kuten törmäyksessä lounaan kanssa, katastrofaalisia, Jagiellonia-painoksen ensimmäisiä tapaamisia.

– Pystyn reagoimaan muutoksilla, ja tänään nämä muutokset olivat, kun henkinen vyöhyke on jo tämän joukkueen ongelma, joka on ollut olemassa jo pitkään eikä ole mitään salattavaa. Voit puhua, voit tehdä, voit käyttää erilaisia keinoja, mutta aivan lopussa pelaajat tulevat kentälle. Täällä on paljon kokeneita pelaajia, eikä voi olla, että paine valtaa heidät, Yagan mentori sanoi.

You may also like...

Vastaa