Motoristien uusi kausi on alkanut. 574 kaupunkipyörää jätettiin Bialystokin kaduille (kuvat, videot)

Yhdeksän vuoden ajan Bialystochanit ovat vuokranneet kaupunkipyöriä 3 miljoonaa 800 tuhatta kertaa. Perjantaina Bialystokin kaduille ilmestyi jälleen pyöräilijöitä. Koleasta säästä huolimatta kaksipyöräisen ratsastuksen ensimmäiset ystävät ovat jo nousseet kyytiin. ”Nyt voimme vain toivoa lämpimämpää lämpötilaa”, presidentti Tadeusz Truskolaski sanoi virkaanastujaiskonferenssissa.
Tänä vuonna kaupunkipyöriä voi vuokrata Bialystokista, Kleozinasta ja Khoroštšista. Provinssin pääkaupungissa bialystokissa on 54 asemaa sekä Khoroštšissa ja Kleozinissa – kaksi kummassakin. Käyttäjien palveluihin tuodaan yhteensä 574 tavallista kaksipyöräistä ajoneuvoa, joista 50 on lasten turvaistuimilla varustettuja polkupyöriä sekä 10 tandem-polkupyörää ja 20 lastenpyörää.

Bialystok. Tämä ei ole vitsi. Aprillipäivänä moottoripyöräilijä lähti matkaan. Pyöräilijöillä on tällä kaudella käytössään 58 asemaa ja 600 polkupyörää (kuva)

– IV-sukupolven polkupyörien käytön ansiosta yksipyöräisiä voidaan antaa pois myös pyöräasemien ulkopuolella. Edelliskauden tapaan polkupyöriä voi vuokrata ja palauttaa Khoroschiin ja Kleosinaan (GM. Juchnowiec church)”, hän sanoi 9. avajaiskonferenssissa. kaupunkipyörien sesonki on Bialystokin puheenjohtaja Tadeusz Truskolaski. – Jokainen uusi vuosi pyöräilijän työtä, kaupunkipyörän ystäville tulee, mikä tekee meistä erittäin onnellinen. Tämä on ympäristöystävällinen, terveellinen ja houkutteleva tapa matkustaa ympäri Bialystokia. Vuoteen 2014 mennessä lähes 100 tuhatta ihmistä on tehnyt yli 3,6 miljoonaa vuokrausta. Vain viime kaudella BiKeR network-käyttäjät käyttivät kaksipyöräisiä ajoneuvoja lähes 99,5 tuhatta tuntia-tämä on yli 11 vuotta yhden pyörän jatkuvaa vuokrausta, ja 8 tuhatta uutta käyttäjää liittyi lähes 100 tuhatta BiKeRa-yhteisöön.

Pyöräilijä Bialystok-kauden 2020 lopetus. Olet vuokraamassa Bialystok kaupunkipyörää juuri tänään

Nextbike puolalainen yritys vastaa Moottoripyöräverkoston organisaatiosta, nykyisestä hallinnosta ja toiminnasta. Vakiopolkupyöriä, tandemeja ja lastenpolkupyöriä voi vuokrata ja palauttaa kaikilla järjestelmän toiminta-alueella olevilla Pyöräasemilla. Pyörien sijainnin voi tarkistaa järjestelmän verkkosivuilta ja mobiilisovelluksesta. Voit vuokrata polkupyöriä mobiilisovelluksella ja kontaktittomalla kortilla (esim.pankkiautomaatilla).

Kaupunkipyörän ilmaisen käytön aika on ensimmäiset 25 minuuttia vuokrausta. Tunnin ajomatka maksaa dollarin. Zloty zloty koko toisen tunnin maksamme 3, zloty jokaisesta seuraavasta 5 zloty.

Pyöräilyasemilla ei ole telakointilaitteita, joihin pyörä työnnetään. Pyörä suljetaan palatessa takapyörän päällä olevalla” o-lukolla”, joka pysyy ajon aikana auki. Pyörä palaa automaattisesti takaisin, kun suljet lukon. Polkupyörät voi jättää mihin tahansa vyöhykkeelle, eli ei välttämättä asemalle (tällöin peritään 10 zlotyn lisämaksu). On tärkeää jättää polkupyörät julkiselle paikalle, eikä palautettu pyörä uhkaa muita tienkäyttäjiä, ei estä kulkua tai kulkua. Jos vuokraamme pyörän, joka jää aseman ulkopuolelle ja palautamme sen asemalla, Nextbike täydentää tiliämme 2 PLN: n lisämaksulla matkoja varten. Vuokra – ja palautusohjeet löytyvät asemalta, jokaisesta pyörästä ja verkkosivuilta bikerbialystok.pl .

Myös Bialystokin Kaupunginvartiosto avattiin. Järjestyksenvalvojat jakoivat pyöräilijöille perjantaina liivejä ja heijastavia käsivarsinauhoja. – Aseta ne sellaiseen paikkaan niin, että ne putoavat toiminta – alueen Auton valot ja näkyvät niille, jotka lähestyvät molemmista suunnista,-selittää Joanna Sherenos-Pavilich, tiedottaja kaupungin vartija Bialystok.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.