MediaMarkt-myymälän uusi avaus Bialystokissa. Asiakkaat odottavat tarjouksia.

MediaMarkt Bialystok Atrium Biała-ostoskeskuksessa on ollut suosittu paikka ostaa modernia elektroniikkaa kotiin tai toimistoon jo vuosia. Myymälä on nyt kokonaan uusittu ja modernisoitu, ja sen avaaminen uudessa muodossa tapahtuu 4.joulukuuta. Tapahtumaan liittyy lukuisia tarjouksia, joten kannattaa suunnitella vierailu ja tutustua tarjoukseen.
MediaMarkt on tunnustettu uuden teknologian keskus Bialystokissa. Asukkaat kaupungin ja sen ympäristössä löydät täältä täyden valikoiman RTV / kodinkoneet, mobiililaitteet tai tarvikkeet parhaaseen hintaan. Kaupan etuna on myös ammattitaitoinen neuvonta ja laaja palveluvalikoima.

Asiakkaille myymälä on rakennettu uudelleen ja suunniteltu siten, että se tarjoaa entistä paremmat edellytykset uuden teknologian oppimiseen ja ostamiseen. MediaMarktin kävijät löytävät täältä nopeasti tarvittavat laitteet sekä Erikoisvarusteet ja niihin liittyvät laitteet. Moderni sijainti tyydyttää varmasti vaativimmatkin uuden teknologian fanit-he voivat helposti tutustua runsaaseen tuotevalikoimaan ja vertailla toimintojaan, tehdä tietoisen ostopäätöksen ja valita tarpeisiisi sopivat laitteet.

MediaMarkt on valmistellut asiakkailleen mielenkiintoisia kampanjatarjouksia ja tapahtumia, kuten tuotteiden huutokauppoja, jotka on määrä järjestää 16.00. Tämä on mahdollisuus ostaa kulutuselektroniikkaa edulliseen hintaan ja on varmasti hauskaa.

Monien vuosien ajan olemme nauttineet Bialystokin ja sen ympäristön asukkaiden suuresta luottamuksesta. Pyrimme joka päivä tarjoamaan laajan valikoiman tuotteita parhaaseen hintaan. Nyt uuden avauksen yhteydessä on valmisteltu erikoistarjouksia. Se on täydellinen aika ostaa joulupukki tai joululahjoja. Kutsumme kaikki tekemään turvallisia ostoksia ja tutustumaan uuden teknologian mahdollisuuksiin myymälässämme. Olemme aina iloisia voidessamme tarjota neuvoja ja jakaa tietojamme – korostaa kaupan johtaja Krzysztof Klimovich.

Osana kampanjaa myymälän avaamisen yhteydessä voit ostaa m.in .:

zł PLN älypuhelin Samsung Galaxy A52s 5G 6GB/128GB varten 1499 PLN sijasta 1999 zlotys (Zn 500 on halvempi)
zł PLN älypuhelin Samsung Galaxy A32 4 / 128gb varten 899 zł, on 1099 PLN (halvempi 200 PLN)
zł PLN älypuhelin OPPO A15S 4 / 64GB yli 449 zł sen sijaan 589 zlotys (Zn halvempi 140)
zł PLN kannettava ASUS F515JA-BQ706T FHD i3-1005G1/4GB/256GB SSD/INT/Win10H vuonna 1799 zł, on 2199 PLN (halvempi 400 PLN)
Zloty Zloty pystysuora pölynimuri Bosch BCHF220B 459 zł, sen sijaan 598 PLN (halvempi 139 PLN).
zł PLN Samsung 65 ” qe65qn85aat varten 5499 PLN sijaan 6499 PLN (zł halvempi 1000)
zł PLN Electrolux ew8h458bp kuivausrumpu 1799 zł, on 2099 zlotya(halvempi 300 zlotya)
Palveluja kaikille
Kaupan kattavaan tarjontaan kuuluvat myös palvelut kuten: toimitus, asennus, laitteiden ensimmäinen käyttöönotto ja kokoonpano, kodinkoneiden kytkentä kaasuun, sähkö
vesi-ja viemäriverkostot. Kaupassa älypuhelimen voi suojata suojakalvolla tai antibakteerisella kalvolla tai vaikka vaihtaa vanhan älypuhelimen lahjakorttiin. Ostamalla vuosittaisen McAfee antivirus protection-suojauksen tarjoamme suojan rajattomalle määrälle laitteita-sekä puhelimille, tableteille että tietokoneille.

Voimme myös vakuuttaa kaupasta ostetut laitteet takuu + – ohjelmassa.
Kauppa myy osamaksuja houkuttelevin ehdoin ja pienin muodollisuuksin.

MediaMarkt on markkinoiden ainoa kulutuselektroniikkaketju, joka tarjoaa takuun ulkopuolista korjausta myös muista kaupoista ostettuihin laitteisiin.

MediaMarkt välittää ympäristöstä ja kannustaa kaikkia kuluttajia. Siksi yksi tarjotuista palveluista on kaupan valikoimaa vastaavien vanhojen laitteiden vastikkeeton hyväksyminen. Ne voidaan hyvittää, vaikka et olisi ostanut uusia tuotteita. Sähkötyynyt siirretään vastaaviin jalostusyrityksiin.

MediaMarkt-kerhoon kannattaa liittyä
MediaMarkt-klubin jäsenet voivat luottaa erikoistarjouksiin. Kyseessä on kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa seuroille lukuisia etuja. Yksinkertaisesti rekisteröityä verkkosivuilla tai missä tahansa kaupassa saada tervetullut alennus kuponki ja odottamattomia palkintoja myöhemmin ostoksia. Club-kortilla tehdyt maksutapahtumat rekisteröidään ostajan tilille, eikä kuitteja tarvitse tallentaa tulevaisuutta varten, mikä helpottaa palautusprosessia tai mahdollista reklamaatiota. Mansikat ovat ensimmäiset, jotka saavat tietoa tarjouksista.

Joulukuun 4, MediaMarkt Bialystok valmis yksinomainen edistäminen kaikille jäsenille MediaMarkt club muodossa alennus kuponki määrä 25 zlotys ostaessaan vähintään 200 zlotys (yksityiskohdat edistäminen on kuvattu kuponki).

Aukioloajat
MediaMarkt store Bialystok (C. H. Atrium Biała, 2 Czeslaw Milos str.) on avoinna asiakkaille maanantaista lauantaihin klo 09.00-21.00 sekä sunnuntaisin klo 10.00-20.00. 20. -23. joulukuuta kaupan Aukioloaikoja pidennetään kello 22 asti.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.