Kaksi kirjaa varapresidentistä ja kaksi luotia aitaan. Ellei se taas levitä valeuutisia

Bialystokin ensimmäinen varapresidentti on jo pitkään tunnettu siitä, että hän pitää juoruista ja antaa fiktiivistä tietoa oman ja pomonsa poliittisen propagandan tarpeisiin. Tilanne ei ollut erilainen viime torstaina, kun hän julkaisi Twitter-profiilissaan kaksi viestiä, joista kaksi oli vääriä, mutta kaksi oli suunniteltu aiheuttamaan kohua hänen LGBT-myönteisessä poliittisessa ympäristössään. Kyse oli konsertista, joka pidettiin hiljattain oopperan ja filharmonikkojen rakennuksessa. Konsertti alkoi myöhässä, sillä siellä esiintynyt artisti halusi ripustaa sateenkaarilipun esille ja sanoi, ettei mene julkisesti ulos ennen kuin sellainen on ripustettu hänen esityksensä aikana. Lopulta lippu ripustettiin, ja konsertti pidettiin. Bialystokin edellä mainittu varapresidentti Rafal Rudnitsky julkaisi Twitterissä seuraavan viestin.

”Did you know that @ralphkaminski’ s concert on Wednesday in #Białystok started late because the mastermind of @oifp_ecs kielsi häntä ripustamasta sateenkaarilippua lavalle? Julistan, että kaupungin tiloissa järjestettävissä konserteissa artistit saavat aina ripustaa sateenkaarilipun. Sensuroimaton”, hän kirjoitti. Tästä kirjauksesta voimme päätellä, että lipun ripustamisessa oli ongelma. Samaan aikaan tilanne näytti siltä, että oopperatalo oli kolmannen osapuolen vuokraama, ja juuri hän oli vastuussa kaikista asioista, myös lipun ripustamisesta konsertin aikana. Kuten sovimme, ennen konserttia kukaan ei ilmoittanut oopperan henkilökunnalle, että on tarpeen valmistella lisää näyttämöelementtejä, joihin konsertin järjestäjä voi ripustaa sateenkaarilipun tai jotain muuta. Yleensä tätä ei ole ilmoitettu niin sanotussa teknisessä lukijassa, jonka pitäisi sisältää kaikki artistin tai konsertin Järjestäjän lavavarustuksen vaatimukset sen tilan isännöitsijältä, jossa tapahtuma järjestetään.

Lue myös: Ralph Kaminskyn Konsertti Bialystokissa alkoi myöhään. Syynä oli riita sateenkaarilipusta

– Ooppera-ja Filharmonikkorakennuksen vuokrasi ulkopuolinen taho, ja hän oli vastuussa kaikista Tapahtumaan liittyvistä asioista. Ooppera vuokrasi rakennuksen yhdessä tarvittavan teknisen kaluston sopimuksen kanssa, ja Tähän päättyy tämän kohteen rooli tässä tapahtumassa”, kertoo podlaskien voivodikunnan marsalkka Artur Kosicki, joka valvoo Podlaskien oopperaa ja filharmonikkoja.

Jos joku ei ymmärtänyt, mikä ero on, se on aivan sama kuin jos Kaupungin Stadionyhtiö vuokraisi stadionin ottelun tarpeisiin, mutta olisi vastuussa siitä, miten pelaajat käyttäytyvät ottelun aikana.

Ja kun Twitterissä, yksi näistä kommentoijista kiinnitti huomiota Rafałowi Rudnickiemu että konsertti oli järjestänyt yritys, halkaisija ja tässä suhteessa, Ooppera voi olla mitään tekemistä tämän tapahtuman, varapresidentti hyvin nopeasti teki merkinnän, joka liittyy sympatiaa poliittisten kommentoi, yrittää vetää hänet jotain, jolla ei ollut mitään tekemistä koko tilanteen kanssa.

”Puolue on liitossa PiS: n kanssa. Älkää uskoko edustajianne-palvelun suorittivat oopperan työntekijät”, kirjoitti Rafal Rudnitski Mihail Sidoville, joka kiinnitti huomiota vain siihen, että konsertin järjesti ulkopuolinen yritys. Sen paremmin liitolla kuin puolueellakaan yhdessä PiS: n kanssa tai Mihail Sidovin kommentilla ei ole mitään tekemistä politiikan kanssa missään ulottuvuudessa. Kyseessä on vain toinen valeuutinen, jonka Bialystokin varatoimitusjohtaja julkaisi kiinnostaakseen yleisöä ongelmassa, jota ei syntynyt lainkaan. On syytä muistaa, että kyseessä ei ole kukaan muu kuin Rafal Rudnitsky, vaikka hän oli lain ja oikeuden kaupunginvaltuutettu, hän väitti, että hänen avoimuudellaan kulttuuriselle provokaatiolle oli rajansa, kun Bialystokin kulttuurikeskus joutui ottamaan paskajoukkueen.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.