”Guttmanni” palkittiin kolmannen kerran. Rosa Kazakovskaja illan palkinnolla!

Puolan olympiakomitea järjesti Puolan Paralympiakomitean juhlakonsertin Varsovassa. Tapahtumassa palkittiin Vuoden paras urheilija ja valmentaja sekä valittiin vuoden tapahtuma ja organisaatio. Lisäksi jaettiin erikoispalkinto ”Paralympiaurheilun ystävä”. Palkinnon nimi tulee tietenkin paralympialaisten luojalta Sir Ludwig Guttmanilta. Seremonia järjestettiin kolmatta kertaa historiassa. Vammaisurheilijoiden suurin tapahtuma oli tänä vuonna lykätyt paralympialaiset Tokiossa. Puolan maajoukkue sijoittui niissä 17: nneksi. hän otti paikan mitalitilastossa tehden 25 maalia: seitsemän zlotya, kuusi hopeaa ja 12 pronssia. Siksi ei ole yllättävää, että pienoispatsaat saivat ne, jotka antoivat meille paljon iloa Japanin tapahtumassa.

Illan tärkeimmän kategorian eli” Vuoden urheilija 2021 ” voitti Tokion paralympialaisissa moukarinheiton kultamitalisti ja Zloty-kuulantyönnön hopeamitalisti Rosa Kozakovskaja. Se oli hänen debyyttinsä neljännen hääpäivän tärkeimmissä juhlissa. Myös mace-heiton olympiaennätyksen haltija sai 10 000 zlotyn sekin.

Loput taistelijat saivat muistopatsaat. On ollut johdonmukaisesti: 2. Natalia Partyka (paratenis), 3. Renata Slivinskaja (parayleisurheilu), 4. Karolina Peck (paratenis), 5. Rafal Chuper (paratenis), 6. Patrick Chojnowski (paratenis), 7. Barbara Beganovska (parayleisurheilija), 8. Karolina Kuharchik (parayleisurheilija), 9. Adrian Castro (paracheur) ja 10. Pjotr Kosevitš (parayleisurheilija

Vuoden valmentajaksi valittiin Andrey Ochal. Hän on Henkilöstökouluttaja Parateniksessa. Hänen joukkueensa Tokiossa voitti peräti seitsemän mitalia, sijoittuen kurinpidon kokonaispisteissä neljänneksi. Rataennätyksestä löytyy kaksi zloty-aluslajia, yksi hopea ja neljä pronssia.

Puolan alueen paraurheilun uranuurtaja, professori Aleksandr Kabsh sai erikoispalkinnon Paralympiaurheilun ystävälle.

Guttman ehdokkuuden ”Urheilutapahtuma 2021” sai järjestäjät paralecoathletic Euroopan Championship Bydgoszczissa. Noin 700 urheilijaa 44 maasta kilpaili kesäkuun alussa Zavishan tiloissa. Se oli suurin ja tärkein tapahtuma ennen Tokion kisoja. Puolan Zloty-joukkue saavutti 49 mitalia, joista 15 zlotya. Gaalassa Puolan Paralympiakomitean puheenjohtaja Rafal Szeliga ojensi Ekaterina Rogovetsille ”olen mahdollinen” – palkinnon. Maastohiihdon monilapsisen maailmanmestarin ja kolminkertaisen Paralympiamitalistin oli tarkoitus hakea hänet henkilökohtaisesti Tokiosta, mutta pandemiasyistä hän ei päässyt Japaniin. Siksi liiton johtaja otti patsaan haltuunsa, ja torstaina puna-armeijan päämajassa juhlallisesti luovutti sen. ”I’ m Possible ” on palkinto, joka myönnetään yhdelle Paralympialaiselle ja yhdelle paralympialaiselle maailmassa, joka levittää tietoa Paralympialiikkeestä.

Puolan Paralympiakomitean mukaan tämänvuotinen kansanäänestys herätti ennätyksellisen kiinnostuksen Internetin käyttäjiä kohtaan, jotka äänestivät suosikkiaan.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.