EurekaMag julkaisi uusia oivalluksia Abalone, Krebs Cycle ja Clostridium

EurekaMag.com, biologian aikakauslehti, julkaisee artikkeleita kaikilla biologian aloilla, mukaan lukien maatalous, puutarhaviljely, metsätalous, maantiede, ympäristö, ja terveys. Se julkaisee artikkeleita tieteellisin menetelmin erityisesti viime aikoina suosituksi tulleita artikkeleita. Suurin osa artikkeleista kuuluu biologian avainsanakategoriaan ja biologian avainsanakategoriaan. EurekaMag on jakanut käsityksen Abalone, joka kattaa pieniä tai erittäin suurikokoisia syötäviä merietanat jaetaan maailmanlaajuisesti. Insight käsittelee myös Tyynenmeren Abalone-lajien geneettisiä eroja.

EurekaMag on myös julkaissut insight of the Krebs Cycle, joka kattaa trikarboksyylihappokierron ja sarjan kemiallisia reaktioita, joita aerobiset elävät organismit käyttävät. Insight kattaa myös kokeelliset merkinnät, jotka on sisällytetty kaikkiin Krebs-syklin aineenvaihduntatuotteisiin, aminohappoihin ja sokeriin. Clostridium-bakteerien bio-teollisia käyttötarkoituksia käsitellään EurekaMag-katsauksessa, joka kattaa lignoselluloosajätteen hyödyntämisen etanolin tuottamiseen ja asetonilähteiden, kuten synteesikaasun, tuotantoon. EurekaMag toimittaa PDF-kokotekstisiä artikkeleita näistä tiedoista toimittaakseen ne kansainvälisille toimittajille, kuten Yhdysvaltain Kansalliskirjastolle (NLM).

EurekaMag on tiedelehti, ja se on mukana lääketieteen ja luonnontieteen artikkelien jakelupalvelussa. Se lanseerattiin marraskuussa 1998 ranskalaisen ”Eureka-Le magazine des sciences” – lehden verkkoversiona. Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana se nousi tärkeäksi välineeksi saada tietoa biologiasta, soveltavista biotieteistä maataloudesta ja puutarhaviljelystä. Lehti on saanut rekisterinumeron myös Kiinan Informaatioteollisuusministeriöltä.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.