Bialystokin ensimmäinen Half Price-myymälä avattiin Yurovetskaja-galleriaan. Asiakkaat odottavat tunnettujen tuotemerkkien tuotteita edulliseen hintaan

Half Price-ketju on avannut ensimmäisen myymälänsä Bialystokiin. Asiakkaat löytävät sieltä tunnettujen brändien tuotteita edulliseen hintaan. Lauantaista 4. joulukuuta lähtien Yurovetsky gallerian tarjousta on rikastettu Half Price-verkostolla. Kyseessä on CCC Groupin omistama uusi ketju off-price-luokasta, josta asiakkaat löytävät laajan valikoiman tunnettujen brändien tuotteita houkuttelevaan hintaan.

Yurovetsky gallerian -1 kerroksessa sijaitsevassa myymälässä voit ostaa vaatteita, kenkiä, asusteita, kosmetiikkaa, leluja sekä laitteita ja lisävarusteita kotiin.

– Kehitys on yksi prioriteeteistamme, ja siksi aloitamme mielellämme uuden seikkailun. Off-price-konsepti on tulossa yhä suositummaksi kaikkialla maailmassa, ja toivomme, että julkaisussamme se miellyttää puolalaisia asiakkaita ja ehkä pian myös alueen muiden maiden kuluttajia. Olemme valmistautuneet hyvin tähän valtavaan hankkeeseen ja olemme varmoja, että siihen suhtaudutaan suurella mielenkiinnolla, sanoo CCC Groupin hallintoneuvoston puheenjohtaja Dariusz Milek.

Odotetaan, että halfpricen tuotemerkkien kokoelma laajenee jatkuvasti, ja myymälöiden tarjouksia täydennetään useita kertoja viikossa.

– Olen varma, että ”aarteenetsinnästä” tulee intohimo monille CCC Groupin uusille ja pitkäaikaisille vakioasiakkaille-sanoo Malvina Winter, Halfpricen kaupallinen johtaja

Puolan alueella on jo 35 Puolihintaista ketjuliikettä, m.in . Krakovassa, Varsovassa, Gdanskissa, Lodzissa tai Katowicessa. Jurowiecin galleriassa oleva on Podlaskien voivodikunnan toinen. Tämän vuoden syyskuun lopusta lähtien verkoston tarjousta voivat käyttää lomzhinsky Veneda-gallerian asiakkaat.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.