Bialystok. Sisäasiainministeriön sairaala ilman yö-ja lomahoitoa. Minne mennä, kun olemme sairaita viikonloppuisin tai lomilla?

Joulukuusta 1, 2021 yhteisyritys ZOZ sisäasiainministeriön Bialystok nimetty M. Zyndram-Kostyakovsky ei tarjoa etuja yö-ja loma sairaanhoidon. Sairaala irtisanoi sopimuksen NFZ: n kanssa. Sisäasiainministeriön sairaala ilman yö-ja lomahoitoa
Joulukuun 1. päivästä lähtien sisäasiainministeriön sairaala Bialystokissa ei enää tarjoa apua yö-ja lomaterveydenhuollossa.

– Sopimus kansallisen Terveysrahaston kanssa näiden etuuksien tarjoamisesta irtisanottiin 30. marraskuuta Bialystokissa sijaitsevan sisäasiainministeriön SP Zozin pyynnöstä-raportoi NFZ: n Podlaskie-haaran tiedottaja Beata Leszczynska.

Pandemian alettua sisäasiainministeriön sairaala on lähes kokonaan keskeyttänyt yö-ja lomaterveydenhuollon toiminnan.

– Kun otetaan huomioon sisäasiainministeriön covidowego-sairaalan toimintojen suorittaminen, sain Podlaskie OW OFZIN johtajan suostumuksen yö-ja lomaterveysetujen tarjoamiseen vuonna 2020: 15.huhtikuuta 2020. elokuuta 2020 saakka. Marraskuuta 2020-12/31/2020. ja vuonna 2021: 1. tammikuuta 2021 alkaen. toukokuuta 2021 saakka. ja 01.11.2021-30.11.2021.

Miksi sairaala ei ottanut potilaita osaksi ilta-ja lomahoitoa?

-COVID – 19-pandemian torjuntatehtävien toteuttamisen yhteydessä päivä -, yö-ja lomaterveydenhuollon tarjoaminen on keskeytetty määräajoin, koska sairaalaan raportoivien epidemiapotilaiden turvallisuus on varmistettava, – sisäasiainministeriön lehdistöpalvelun osasto raportoi.

Kuten Podlaskie OFZIN lehdistöpalvelun lehdistösihteeri selittää, Bialystokin sisäasiainministeriön sairaala sairaalan turvallisuusjärjestelmässä on tasavaltalainen sairaala ja sellaisena se ei ole lain mukaan velvollinen toteuttamaan etuja, yö-ja lomahoitoa pätevyyden edellytyksenä ns.sairaalaverkostolle.

– On huomattava, että etuja tällä alalla alettiin tarjota 1.kesäkuuta 2019 perusteella Oman ilmoituksen, sekä UDSK, – korostaa Beata Leshchinskaya. – Ja ennen tuota päivämäärää Bialystokin kaupungin alueella oli kaksi paikkaa, joissa yö-ja lomaterveydenhuoltoa suoritettiin, eli erillisessä Punaisen Ristin mukaan nimetyssä kaupunginsairaalassa, SP CDC Regional Hospital yhdistyi Ya: n mukaan. Snidetsky.

Johtuuko se pandemiasta?
Kysyimme sisäasiainministeriöltä ja hallinnolta, miksi sairaala on nyt irtisanonut kokonaan sopimuksen rahaston kanssa yö-Jouluavun toteuttamisesta, mutta emme saaneet yksiselitteistä vastausta. Ministeriö kertoo vain, mikä osa SAIRAALAHOITOPAIKOISTA tulisi osoittaa COVID-19-potilaille. – Tällä hetkellä sairaala jakaa 77 vuodepaikkaa kuvernöörin päätöksen toteuttamiseksi, eli 40 prosenttia käytettävissä olevista vuodepaikoista, – sisäministeriön lehdistöpalvelu sanoi vastauksessaan.

Muista, että kaikkien piirisairaaloiden on tarjottava sängyt COVID-19-potilaille, ja nykyisen pandemian aallon aikana tämä on usein merkittävä osa kilpikonnien tukikohdasta, mutta ne tarjoavat silti yö-ja lomahoitoa.

Vuonna 2019 sisäasiainministeriön sairaalan bialystokissa tarjoamia yö – ja lomaterveyshyötyjä oli 2 805 ja vuosina 2020-1 320. Kolme Bialystok-sairaalaa antaa apua
Podlaskie-säätiön edustaja vakuuttaa, että sisäasiainministeriön ZOZ-yhteisyrityksen etujen puuttuminen bialystokissa tauoilla ei johtanut yö-ja lomahoidon saatavuuden rajoittamiseen:

– Edut toteutettiin muiden yksiköiden kautta M. Bialystokin alueella,eli itsenäisen kaupunginsairaalan mukaan. Punainen Risti, SP CDC Provincial Hospital yhdistetty nimetty Ya. Snidetsky ja L. Zamenhof University Children ’ s Clinical Hospital Bialystokissa. Ja juuri nämä kolme laitosta jatkavat potilaiden vastaanottamista Bialystokissa osana yö-ja Lomaterveydenhuoltoa. Koko Podlaskien voivodikunnassa, Bialystokia lukuun ottamatta, voidaan saada yö-ja lomahoitoon liittyvää apua Lomzhan ja Suwalkin lääninsairaaloissa sekä Augustowin, Bielsk-Podlaskien, Dombrowa-Bialystockin piirisairaaloissa: Wilno, Hajnówka, Knyszynie, Knee, Paws, Mońkach, Sejny, Siemiatycze, Sokółce, Wysokiem Mazowieckiem, zabruva ja alueellisella Ambulanssiasemalla bialystokissa (etuuksien myöntämispaikka wasilkowiessa).

Milloin ja missä käyttää yö-ja lomaterveydenhuoltoa?
Muista, että yö-ja lomaterveydenhuolto ovat perusterveydenhuollon etuuksia, joita tarjotaan maanantaista perjantaihin kello 18.00-8.00 seuraavana päivänä ja ympäri vuorokauden juhlapyhinä. Jos potilas sairastuu äkillisesti tai hänen terveytensä heikkenee äkillisesti, hän voi hakea apua missä tahansa yö-ja lomaterveydenhuollon vaiheessa riippumatta siitä, missä hän asuu ja mihin perusterveydenhuollon lääkäriin/sairaanhoitajaan hän on hakeutunut. Päivystyslääkäri antaa konsultaatioita avohoidossa, potilaan kotona (lääketieteellisissä tapauksissa) tai puhelimitse.

Lääkärin ja sairaanhoitajan apua öisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä voidaan käyttää:

äkillinen sairaus;
äkillinen terveydentilan heikkeneminen, kun ei ole välittömään hengenvaaraan tai merkittävään terveyshaittaan viittaavia oireita ja käytetyt kotikonstit tai käsikauppalääkkeet eivät johtaneet odotettuun paranemiseen;
jos on huolta siitä, että poliklinikan avaamisen odottaminen voi vaikuttaa merkittävästi kielteisesti terveydentilaan. Myös yleislääkärien vapaa-aikana, viikonloppuisin ja lomilla tarvittavan sairaanhoidon saa osana ensimmäisen kontaktin Telepaattimuotoa. Kyseessä on uusi palvelu, joka lanseerattiin toukokuussa 2016. Potilaat voivat saada neuvoja lääkäriltä, sairaanhoitajalta tai kätilöltä soittamalla maksuttomaan numeroon TPC-800 137 200. Puhelun aikana hoitohenkilökunta voi tarvittaessa antaa sähköisen reseptin, sähköisen lähetteen tai sähköisen tiedotteen.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.