Bialystok. Andersilla on autovaihto. Katso tarjous autojen myynnistä 5. joulukuuta 2021 (Kuva)

Bialystokin Anders Streetillä sijaitsevassa autokaupassa voi tänään katsella, testata ja ostaa erilaisia käytettyjä autoja. Katso, mitkä mallit pantiin myyntiin 5. joulukuuta! Viime kuukausien tietojen mukaan käytettyjen autojen tarjonta markkinoilla on laskussa jatkuvasta kysynnästä huolimatta. Kuten AAA Auto barometrin tiedoista käy ilmi, nykyään Puolassa ostettu tilastollinen käytetty auto maksaa keskimäärin 20 tuhatta zlotya, sillä on mittarissa 183 tuhatta kilometriä ja se on valmistettu yli 12 vuotta sitten.

Bialystokissa, paikka, jossa myyjät voivat esitellä autonsa ja kuljettajat voivat ostaa niitä edulliseen hintaan, on automobile exchange Anders Streetillä Bialystokissa. Hinnoista voidaan toki neuvotella. Valittujen mallien testaaminen on myös mahdollista. Sunnuntaiaamuna pörssiin ilmestyi paljon myyjiä ja ostajia. Halukkaita odotti runsas autotarjous. Katso, mitä autoja voisi ostaa 5. joulukuuta. Autopörssin tarjous ei koske vain autoja. Myyjät esittelevät myös autonosia, auton lisävarusteita, renkaita ja polkupyöriä.

Automobile Exchange hallinnoi Podlaskie Automobile Club alueella Podlaskie Agro-Industrial Center osoitteessa 40 Anders Street. Se on avoinna joka sunnuntai klo 5.00 – 12.00.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.